Δύο ακόμα αποδείξεις (από τις πολλές) τής φωταυγούσας οργόνης

Γράφει:

Ο Χρήστος Μουσουλιώτης

Σωλήνας κενού με την οργόνη να φωτοβολεί στο εσωτερικό του

Με το σκούρο μπλε χρώμα, που είναι ελαφρώς λευκό στην αριστερή άκρη, διακρίνεται η φωταύγεια τής οργόνης μέσα σε σωλήνα κενού, (0,5 m.m.). Σε αντίθεση με την επικρατούσα συκοφαντική άποψη ότι η ανακάλυψη τής οργόνης ήταν μια παρανοϊκή ιδέα τού Ράιχ, τα στοιχεία που υπάρχουν αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι χρειάστηκε να διεξαχθούν χιλιάδες πειράματα και αμέτρητες κλινικές παρατηρήσεις σε ασθενείς του για να οδηγηθεί ο Ράιχ στην ανακάλυψη τής φωταυγούσας οργόνης και στη συνέχεια στην κατασκευή οργονοκινητήρα.

Η διαδικασία που ακολούθησε ο Ράιχ για να καταφέρει το ακατόρθωτο ήταν η εξής: Ο σωλήνας κενού διατηρήθηκε μερικές εβδομάδες στο εσωτερικό συσσωρευτή οργόνης για να φορτιστεί με οργονοενέργεια. Στη συνέχεια, τροφοδοτώντας με χαμηλή ηλεκτρική φόρτιση το σωλήνα κενού διέγειρε την οργόνη, που κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκεί, ούτε να φωταυγεί, επειδή με βάση τους νόμους τής φυσικής, ένας σωλήνας κενού περιέχει σχεδόν το απόλυτο κενό, αλλά παρόλα αυτά είχε φορτιστεί με οργόνη από τον συσσωρευτή οργόνης. Σημειώνεται ότι η φωταύγεια εμφανιζόταν ακόμη και με την ελαφρά τριβή μιας φορτισμένης ηλεκτροστατικής ράβδου πάνω στο σωλήνα!

(Η ανωτέρω φωτογραφία προέρχεται από το βιβλίο τού Ράιχ «Cosmic Superimposition» το οποίο κυκλοφορεί στα ελληνικά με τον τίτλο «Κοσμική Υπέρθεση» αλλά δεν περιέχεται σε αυτό).

Η κάτω αριστερή φωτογραφία είναι στιγμιότυπο από την Έκθεση Βιβλίου στο χώρο Ζαππείου στην Αθήνα. Διακρίνονται βιβλία και περιοδικά τής οργονομίας και πάνω στον πάγκο ένα οργονοβόλο. Δίπλα του βρίσκονται δύο μικροί συσσωρευτές οργόνης, που στη δεξιά φωτογραφία τούς βλέπουμε ευκρινώς.

Πρόκειται για έναν εικονικό και έναν πραγματικό συσσωρευτή με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε ένα απλό αλλά συγκλονιστικό πείραμα, με το οποίο αποδεικνύεται ότι ο πραγματικός συσσωρευτής αναπτύσσει θερμοκρασία στο εσωτερικό του που δεν δικαιολογείται με βάση το δεύτερο νόμο τής θερμοδυναμικής. Την κατασκευή τού πραγματικού συσσωρευτή οργόνης την έκανα με λεπτά μεταλλικά φύλλα που σχημάτισαν ορθογώνιο παραλληλόγραμμο, το οποίο κλείστηκε αεροστεγώς με μονωτική ταινία στις ενώσεις του. Η μεταλλική κατασκευή τυλίχτηκε με μαλλί προβάτου. Ακολούθως η κατασκευή τυλίχτηκε με λεπτό σύρμα κουζίνας. Στη συνέχεια η όλη κατασκευή περιτυλίχτηκε αεροστεγώς με παχιά πλαστική ταινία ηλεκτρολογικής χρήσης και η κορυφή, όπου εισέρχεται το θερμόμετρο από μια μικρή τρυπούλα, κλείστηκε αεροστεγώς με πλαστελίνη.

Ο εικονικός συσσωρευτής έγινε απο ορθογώνιο παραλληλόγραμμο με πλευρές χαρτονιού. Κλείστηκαν αεροστεγώς οι ενώσεις του με μονωτική ταινία και ακολούθως τυλίχτηκαν με λεπτό πανομοιότυπο στρώμα (όπως αυτό τού πραγματικού συσσωρευτή), από μαλλί προβάτου. Ακολούθως η όλη κατασκευή τυλίχτηκε με λεπτό φύλλο χαρτί. Η υπόλοιπη κατασκευή στη συνέχεια κατασκευάστηκε με την ίδια μεθοδολογία όπως αυτή τού πραγματικού συσσωρευτή, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η λεπτή μεταλλική στρώση από σύρμα κουζίνας.

Κατά απίστευτο τρόπο η διαφορετική διάταξη κατασκευής στον πραγματικό συσσωρευτή, δηλαδή εναλλακτικά στρώματα μεταλλικού και οργανικού υλικού, δίνει στην οργόνη τη δυνατότητα να έλκεται στο εσωτερικό τού πραγματικού συσσωρευτή. Καθώς παγιδεύεται εντός των μεταλλικών τοιχωμάτων αναπτύσσεται θερμοκρασία. Ο εικονικός συσσωρευτής που είναι φτιαγμένος με εναλλακτικά στρώματα μόνο οργανικών υλικών, δεν έχει παρόμοια δυνατότητα. Η θερμοκρασία τού εσωτερικού του είναι πάντοτε ίδια με αυτή τού περιβάλλοντος σε αντίθεση με τον πραγματικό συσσωρευτή οργόνης, που εκείνη την εποχή (1991) έδειχνε συνεχώς(!) δύο έως τέσσερις βαθμούς Κελσίου μεγαλύτερη θερμοκρασία από τον εικονικό!

Δείτε επίσης τις σελίδες 10 και 11  από τη μπροσούρα που γράφω περιοδικά με τον τίτλο «Οργόνομα». Εκεί μπορείτε να δείτε δύο ακόμα αποδείξεις τής φωταυγούσας οργόνης. Κατεβάστε ολόκληρη την μπροσούρα από εδώ:  → 4ο «ΟΡΓΟΝΟΜΑ»

 

 

 

4ο «Οργόνομα»

Advertisements

12 thoughts on “Δύο ακόμα αποδείξεις (από τις πολλές) τής φωταυγούσας οργόνης

 1. Θα ήθελα να ρωτήσω παρακαλώ ποιο είναι το είδος του φυσικού φαινομένου που δημιουργεί την ενέργεια της οργόνης. Δηλαδή ποιος είναι ο φυσικός μηχανισμός που την παράγει στη φύση;

  Ευχαριστώ πολύ.

  • Αγαπητέ Κύριε,
   Δεν έχω τις γνώσεις για να απαντήσω στο ερώτημά σας. Το μόνο που γνωρίζω με ακλόνητη γνώση είναι ότι οι συσκευές που ανακάλυψε ο Ράιχ λειτουργούν, δεδομένου ότι το ζήτημα το ελέγχω και το επιβεβαιώνω συνεχώς για περίπου 4 δεκαετίες.
   Εάν επιθυμείτε ωστόσο να εμβαθύνετε στο ζήτημα τής κοσμικής φύσης τής οργονοενέργειας, αρκεί να μελετήσετε τις εκατοντάδες εργασίες φυσικών που υπάρχουν διαθέσιμες σο ίντερνετ για τον αιθέρα. Το ίδιο θέμα διαπραγματεύονται.

   • μετά από έρευνα ετών δεν βρήκα καμία εργασία, και κανέναν αναγνωρισμένο διεθνώς επιστήμονα, της φυσικής ή άλλης επιστήμης, που να υποστηρίζει την ύπαρξη του αιθέρα ή της οργόνης.
    δυστυχώς, δεν υπάρχει ακλόνητη γνώση, μόνο ίσως, ακλόνητες πλάνες.

   • Προφανώς τα χρόνια έρευνας που έκανες για την οργόνη και τον αιθέρα ήταν στην πραγματικότητα μερικά λεπτά και τα γυαλιά που φορούσες ήταν κατάμαυρα.

   • έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.
    όμως το να αμφισβητείτε -χωρίς να με γνωρίζετε- την ειλικρίνεια μου, και του λόγου μου το αληθές, κατηγορώντας με προσωπικά και άδικα, με τα παραπάνω, δυστυχώς για εσάς, δεν ισχυροποιεί τη θέση σας περί »οργόνης» και φυσικά, δεν αποτελεί επιχείρημα.
    εκτός βέβαια που τώρα, έχετε την υποχρέωση, εκτός της »οργόνης» να αποδείξετε και τις κατηγορίες εις βάρος μου, αν δεν επιθυμείτε να σας καταλογίσουν πως δεν αντέχετε τον διάλογο, και γι αυτό καταφεύγετε σε προσωπικές αντεγκλήσεις.

   • Λοιπόν, ας ξεκαθαρίσουμε ένα γεγονός. Σίγουρα δεν γνωριζόμαστε αλλά γνωρίζω καλά αυτού του είδους τα «καλοπροαίρετα» σχόλια.
    Ρίξτε μια ματιά στην σελίδα που παραπέμπω εάν δεν έχετε καταφέρει τα «χρόνια» που φάχνετε να βρείτε επιστημονικές αναφορές για τον αιθέρα και την οργόνη. Εδώ υπάρχουν πολλές.

    http://www.mousaios.gr/ο-βίλχελμ-ράιχ-η-οργόνη-αιθήρ-και-οι-αρ/

    Και παρακαλώ μην ξεχνάτε ότι πρώτος ο Αϊνστάιν επιβεβαίωσε την ύπαρξη του αιθέρα μετά τη συνάντησή του με τον Ράιχ λέγοντας ότι η ανακάλυψή του αποτελεί βόμβα στη φυσική! Είναι ανοιχτό για κάθε ερμηνεία το γεγονός ότι μετά από λίγο άλλαξε γνώμη προτάσσοντας κάποιες δικαιολογίες, ουρανομήκους ανοησίας, που δεν θα τις έλεγε ούτε ένας μαθητής γυμνασίου.
    Ο διάλογος στο επίπεδο που έχετε επιλέξει να τον κάνετε δείχνει βαθύτατη προκατάληψη και γι΄αυτό το λόγο δεν είναι αποδοτικός. Αποτελεί φθορά και χάσιμο χρόνου.

   • επιεικώς απαράδεκτο από μέρους σας να διαγράφετε σχόλια που δεν σας βολεύουν.
    τι τα θέλετε τα σχόλια κύριε αν δεν αντέχετε την κριτική και τον αντίλογο;
    από την στιγμή που αποφασίσατε να δίνετε βήμα μέσω των σχολίων, έχετε την υποχρέωση να δημοσιεύετε όλα τα σχόλια, και όχι μόνο αυτά που σας αρέσουν και σας χαϊδεύουν τα αυτιά.
    αφήστε τους αναγνώστες να κρίνουν από μόνοι τους.
    η ελευθερία του λόγου είναι εκ των ων ουκ άνευ, αν σας λέει κάτι αυτό κύριε.
    Υ.Γ. ωραιότατο δείχνει το τελευταίο σχόλιο σας. ο συνομιλητής σας δεν βρήκε τίποτα να σας απαντήσει. με τα στοιχεία που του παραθέσατε τον αποστομώσατε!

   • Είχα διαπιστώσει ότι ο διαλογος μαζί σου είναι φθορά και χάσιμο χρόνου. Η απάντησή σου δείχνει ότι είχα δίκιο. Όσο για τα λεγόμενα των σκεπικιστών, που παραθέτεις για να δείξεις ότι έχεις επιχειρήματα, έχω απλά να πω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι κωμικοτραγικοί. Έχω σκοπό να ασχοληθώ με αυτούς και θα το κάνω σύντομα επειδή διαπιστώνω ότι πολλά άτομα με καλές προθέσεις, που δεν γνωρίζουν σε βάθος οργονομία και τα πειράματα του Ράιχ πείθονται με τις γελοιότητες που αναφέρουν. Πάντως υπάρχει κάτι αν και είναι πολύ επικίνδυνο που μπορείς να το κάνεις (τηρώντας τους όρους που θα σου αναφέρω) εάν θέλεις να καταλάβεις κάτι για την οργόνη.
    Ένα οργονομαξιλάρι με στρώσεις που θα διαδέχονται η μία την άλλη. Η μία στρώση θα είναι με πολύ ψιλό σύρμα κουζίνας και η αλλη με μαλλί προβάτου. Πέντε τέτοιες στρώσεις είναι αρκετές. Μπορείς νσ βάλεις διπλό κάλυμμα μαξιλαριού για να μην σε τσιμπάει το σύρμα και κοιμήσου με αυτό το μαξιλάρι με την πλευρά που θα έχει το μέταλλο από τη μεριά του κεφαλιού. Η διάταξη θα έχει στην άλλη εξωτερική πλευρά το μαλλί. Είναι δυνατό να αντιληφθείς τι σημαίνει σοβαρές παρενέργειες από την υπερφόρτιση οργονοενέργειας με τη χρήση ενός απλού μαξιλαριού, το οποίο συγκεντρώνει τον «κοπανιστό αέρα»!
    Πάντως σου τονίζω με πολύ μεγάλη έμφαση ότι αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, δεν στο συνιστώ με κανένα τρόπο, παρά μόνο εάν σε παρακολουθεί γιατρός και δηλώνω ότι δεν έχω καμία ευθύνη για οτιδήποτε σου συμβεί εάν κάνεις κάτι διαφορετικό.
    Μην γράψεις οποοιοδήποτε νέο σχόλιο επειδή δεν θα χάσω άλλο χρόνο.

  • απίστευτος αχταρμάς διαστρέβλωσης και παραποίησης στοιχείων στο λινκ που παραθέσατε. τις τυχαίες διακυμάνσεις κβαντικού κενού βαφτίζετε αιθέρα, για να πείτε να η οργόνη. τραγέλαφος.
   όταν ο Αϊνστάιν απέρριψε τον έναν από τους δύο πυλώνες της σύγχρονης φυσικής επιστήμης, την Αρχή της απροσδιοριστίας -ο άλλος η θεωρία της σχετικότητας- με την περίφημη ποια φράση του »ο θεός δεν παίζει ζάρια» δεν αλλάξαμε βεβαίως τη φυσική για χάρη του, αλλά προϊόντος του χρόνου και κάτω από το βάρος των αποδείξεων αναγκάστηκε να αποδεκτή το σφάλμα του, λέγοντας μάλιστα πως ήταν το μεγαλύτερο της ζωής του.
   και μας λέτε τώρα πως ο Αϊνστάιν αλλά και όλοι η επιστημονική κοινότητα έχει συνωμοτήσει για διάστημα, πλέον των 70 ετών έως σήμερα, και ενώ θα ήταν αρκετή από μέρους των οργονηστών μια τόσο δα μικρή μπαταρία οργόνης!
   και ενώ η επιστήμη και η επιστημονική κοινότητα έχουν αποφανθεί, κατηγορείτε μετά εμένα για προκατάληψη, γιατί δεν συμφωνώ με την πλάνη της οργόνης!
   δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με κλασική περίπτωση επιστήμης βουντού, ψευδοεπιστήμη, παθολογική επιστήμη.
   http://www.skepdic.gr/Entries/Epsilon/voodooscience.htm
   http://www.skepdic.gr/Entries/Psi/pseudoc.htm
   http://www.skepdic.gr/Entries/Pi/pathscience.htm
   http://www.skepdic.gr/Entries/Omikron/orgone.htm
   εν κατακλείδι όσες φορές η επιστήμονες έπεσαν σε πλάνη, αυτή πάλι από επιστήμονες διορθώθηκε, χωρίς να καταφεύγει κανένας σε… συνομωσιολογίες.
   να υποθέσω πως οι οργονηστές δεν θα έχουν ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι τους, αφού φυσικά χρησιμοποιούν την δωρεάν και ανεξάντλητη ενέργεια της οργόνης.

 2. γεια σας και ευχες για την αναγνωριση των προσπαθειων σας σε οτι εχει να κανει με την βελτιωση της ποιοτητας της ζωης ολων των ανθρωπων, αν οχι απο την πολιτεια που το θεωρω αδυνατον να συμβει….
  τουλαχιστον απο τους πολιτες της νεας γενιας που η αντιληψη της πραγματικοτητας, βελτιωνεται με την πληροφορηση.
  θα ηθελα να με πληροφορησετε για τις μεθοδους βελτιστοποιησης
  σχετικα με τις καλλιεργειες.
  ευχαριστω

  • Αγαπητέ Κύριε Μάνο Πανισκάκη,
   Τα περισσότερα από όσα γνωρίζω είναι δημοσιευμένα στο μπλογκ μου. Σίγουρα υπάρχει και άλλη γνώση η οποία αποκτάται με τον πειραματισμό, τη διαίσθηση και ορισμένες φορές από την τύχη. Ο βιοκαλλιεργητής κ. Μπουκινάς είναι ένας από τους δυναμικότερους και ικανότερους πρωτοπόρους σε αυτό τον τομέα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s