ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΑΪΧ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Γράφει:

Ο Χρήστος Μουσουλιώτης

Έχω πεισθεί απόλυτα ότι ο Ράιχ είχε δίκιο στο 98% των όσων έλεγε.

Ωστόσο, από τη φύση μου καχύποπτος, ποτέ δεν δέχθηκα τους ισχυρισμούς του χωρίς να τους ελέγξω (καμιά χιλιοστή φορές). Ακόμα και για το συσσωρευτή οργόνης, που μου έχει σώσει τη ζωή αρκετές φορές, έρχονταν στιγμές που αμφέβαλα.

Διάβολε – έλεγα -είναι δυνατό αυτό το πράγμα να κάνει τέτοια θαύματα;

«Αυτό το πράγμα» με ένα καταπληκτικό τρόπο, φρόντιζε να μου δίνει μερικά γερά χαστούκια, κάθε επόμενη φορά που με θεράπευε, (Για να πεισθώ από την ακλόνητη πραγματικότητα, ακόμα μια φορά).

Αυτόν τον καιρό, βλέπω ξανά και ξανά να επιβεβαιώνεται ο Ράιχ στα όσα έλεγε για τον καρκίνο.

Στην αρχή, πριν μερικούς μήνες, ήρθε ένα δημοσίευμα των «Νιου Γιορκ Τάιμς», το οποίο έλεγε ότι ο καρκίνος δεν συμπεριφέρεται όπως μέχρι τώρα πιστεύανε οι επιστήμονες. (Για αυτό το δημοσίευμα θα επανέλθω).

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου τού 2010 ένα δημοσίευμα με τίτλο: «Εντοπίζουν τον καρκίνο με απλή εξέταση αίματος», στην ουσία παραπλανούσε τους αναγνώστες, επειδή η βάση τού θέματος δεν είναι η σταγόνα τού αίματος, που αποκαλύπτει τη δημιουργία καρκίνου, (κάτι που είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστό), αλλά ότι ο καρκίνος δεν σχετίζεται με τον όγκο, επειδή ο όγκος είναι το τελικό στάδιο τής καρκινογένεσης!

Αθάνατε Ράιχ. Ακριβώς ό,τι έλεγες ότι συμβαίνει εδώ και 70 χρόνια και σε θεωρούσαν τρελό, τσαρλατάνο κ.λπ.

Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου!

«Παρατηρούμε ποιες πρωτεΐνες πηγαίνουν σε “λάθος κατεύθυνση” και πώς αντιδρά το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι λες και το σώμα μας φωνάζει “έχω καρκίνο” πολύ πριν εντοπίσουμε έναν όγκο», λέει ένας από τους επιστήμονες, που συμμετέχει στις έρευνες για το τεστ αίματος.
Ο Ράιχ τα έλεγε αυτά πριν δεκαετίες. «Βιοπάθεια τού Καρκίνου» (εκδόσεις Άκμων». εξαντλημένο).
Ακολουθεί όλο το άρθρο από «Τα Νέα¨

Εντοπίζουν τον καρκίνο με απλή εξέταση αίματος

Ανιχνεύονται τα μηνύματα πριν από την εκδήλωση της νόσου

TΗΕ ΤΙΜΕS , Του Sam Lister

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010
Σωτήρια αποδεικνύεται η εξέταση αίματος που αρχικά δημιουργήθηκε για να εντοπίζει τον καρκίνο των πνευμόνων, αφού θα διευκολύνει την έγκαιρη διάγνωση και θα αυξήσει τα ποσοστά επιβίωσης
Μια απλή εξέταση αίματος μπορεί να εντοπίζει τον καρκίνο πριν καν δημιουργηθεί ανιχνεύσιμος όγκος, ανακοίνωσαν χθες βρετανοί επιστήμονες. Η εξέταση, η οποία θα αρχίσει να εφαρμόζεται στη Βρετανία στις αρχές του επόμενου χρόνου, θεωρείται ότι θα αποτελέσει τομή στη διάγνωση του καρκίνου. 

Η εξέταση αυτή είναι η πρώτη που εντοπίζει με ακρίβεια τα μηνύματα που εκπέμπει το ανοσοποιητικό σύστημα όταν σε κάποιο σημείο του οργανισμού αρχίζει να δημιουργείται καρκίνος. Οι έρευνες δείχνουν ότι τέτοιου είδους σήματα είναι δυνατόν να εντοπιστούν έως και πέντε χρόνια πριν ανιχνευθεί ο όγκος, με αποτέλεσμα οι γιατροί να μπορούν να παρεμβαίνουν γρηγορότερα για τη θεραπεία.Οι επιστήμονες υπολογίζουν για την εξέταση, η οποία αρχικά δημιουργήθηκε για να εντοπίζει τον καρκίνο των πνευμόνων, ότι θα διευκολύνει την έγκαιρη διάγνωση και θα αυξήσει τα ποσοστά επιβίωσης. Ο εντοπισμός καρκίνου στους πνεύμονες, το πάγκρεας και τον οισοφάγο, συχνά γίνεται καθυστερημένα, δίνοντας στους ασθενείς λίγες πιθανότητες ίασης. Οι πρώτες δοκιμές της νέας εξέτασης που ονομάζεται Εarly CDΤ-Lung και αποτελεί προϊόν 15ετούς εργασίας ερευνητών στα Πανεπιστήμια του Νότιγχαμ και του Κάνσας, πραγματοποιήθηκαν σε 8.000 ασθενείς.Τα συμπτώματα (η πιο συχνή αιτία για την οποία καταφεύγουμε στον γιατρό) εμφανίζονται τις περισσότερες φορές αφού ο καρκίνος έχει αναπτυχθεί κατά τα 2/3-στην περίπτωση του καρκίνου των πνευμόνων ο όγκος μπορεί να έχει ήδη το μέγεθος μιας μπάλας του τένις. Σήμερα, με τις υπάρχουσες διαγνωστικές μεθόδους, δεν ανακαλύπτουμε τον καρκίνο παρά αφού τα καρκινικά κύτταρα έχουν ήδη διαιρεθεί 20 φορές- ο θάνατος συνήθως επέρχεται έπειτα από τις 40.Η διαδικασία
Κατά την εξέταση, αναλύεται το αίμα του ασθενούς για να καταγραφούν οι αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος σε μοριακό επίπεδο, έπειτα από την έναρξη της καρκινογένεσης. Τα καρκινικά κύτταρα παράγουν μικρές ποσότητες αντιγόνων (πρωτεϊνικά μόρια), η εμφάνιση των οποίων προκαλεί την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι επιστήμονες παρακολουθούν τη δραστηριότητα των αυτοαντισωμάτων που παράγονται και εντοπίζουν ποιος συνδυασμός αντιγόνων δείχνει την παρουσία κάποιας συγκεκριμένης μορφής καρκίνου. Οι επιστήμονες μπορούν πλέον να εντοπίσουν αυτή τη μοριακή αντίδραση χρησιμοποιώντας μόλις 10 ml από το αίμα του ασθενούς.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ

Για την ώρα η εξέταση εντοπίζει τον καρκίνο των πνευμόνων, αλλά οι ερευνητές εργάζονται και για τον καρκίνο του μαστού

«Αρχίζουμε να κατανοούμε την καρκινογένεση με νέο τρόπο»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ η εξέταση εντοπίζει τον καρκίνο των πνευμόνων, αλλά ήδη οι ερευνητές εργάζονται πάνω σε εξέταση για τον καρκίνο του στήθους. Προβλέπουν πάντως ότι θα μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίζουν το 90% των περιπτώσεων καρκίνου. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή της εξέτασης επινοήθηκε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ και την εταιρεία ιατρικής έρευνας Οncimmune. «Αρχίζουμε να κατανοούμε την καρκινογένεση με έναν νέο τρόπο» εξηγεί ο επικεφαλής της έρευνας καθηγητής Τζον Ρόμπερτσον. «Παρατηρούμε ποιες πρωτεΐνες πηγαίνουν σε “λάθος κατεύθυνση” και πώς αντιδρά το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι λες και το σώμα μας φωνάζει “έχω καρκίνο” πολύ πριν εντοπίσουμε έναν όγκο».

Το σχετικό άρθρο με τη διεύθυνση τής ιστοσελίδας από την εφημερίδα ¨Τα Νέα»:
Advertisements

4 thoughts on “ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΑΪΧ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

  1. όλο και περνάνε δίπλα του, από πάνω του, αλλά δεν πρόκειται ποτέ δεν θα τον φτάσουν απόλυτα, γιατί κινούνται σε διαφορετικές τροχιές.

    Αν δεν αλλαχτεί ριζικά ο τρόπος θέασης των πραγμάτων από την επιστήμη, με αναθεώρηση πολλών φαινομενικά απαραβίαστων θεμελιωδών αρχών, η όποια πρόληψη/θεραπεία προταθεί θα είναι πάλι μια από τα ίδια: βιοχημική επέμβαση και μάλιστα στοχευμένη σε βιομοριακό επίπεδο με άγνωστες παρενέργειες στην μελλοντική υγεία.

    Και αυτό δεν πρόκειται να γίνει σύντομα, γιατί ο έλεγχος της έρευνας από το ιατροφαρμακευτικό κατεστημένο είναι πλέον ασφυκτικός. Και δυστυχώς πρέπει να υπάρχει κύκλωμα εκλαϊκευτών «γκουρού του ορθολογισμού» τύπου James Randi, Roger Wilcox, κλπ που με ιεροεξεταστικό τρόπο επιτίθενται σε κάθε αντίθετη θεωρία με την κυρίαρχη στον επιστημονικό κόσμο

  2. Αγαπητέ φίλε,το θέμα που θίγεις είναι μεγάλο και εξαιρετικά ενδιαφέρον,θα ήθελα αν μπορείς να μου στείλεις το e-mail σου για να σου κάνω λίγες ερωτήσεις σχετικά με το συσσωρευτή ,κι αν μπορεί να βοηθήσει σε κάποιο ιατρικο προβλημα που έχω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s