Οργόνη και Τσίπουρο

Ο βιοκαλλιεργητής Φώτης Μπουκινάςαποτελεί αναμφισβήτητα τον πρώτο στην ιστορία τής παγκόσμιας Γεωργίας που χρησιμοποιεί σε εκτεταμένες καλλιέργειες νερό, που έχει πρώτα φορτισθεί από συσκευές οργόνης. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει και παίρνει στρεμματικές αποδόσεις που ξεπερνούν τα όνειρα των βιοκαλλιεργητών και σε καθαρούς αριθμούς ξεπερνούν τις αποδόσεις ακόμα και τής παραδοσιακής (τοξικής) γεωργίας. Αναλυτικό κείμενο στο 3ο και 4ο «Οργόνομα». Το 4ο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ: ORGONOMA

Τον Νοέμβριο τού 2009 δημιούργησε μια ακόμα ιστορική πρωτιά, παρασκευάζοντας τσίπουρο διπλής απόσταξης, με τρόπο που κανένας έως τώρα δεν είχε ούτε καν ονειρευτεί. Συγκεκριμένα, η ποιότητα τού νερού που χρησιμοποίησε για να το ενδυναμώσει προερχόταν από νερό που είχε παραμείνει 254 ημέρες μέσα σε συσσωρευτή οργόνης και επιπλέον αυτού, χρησιμοποίησε νερό το οποίο δεν προερχόταν από το δίκτυο ύδρευσης, (χλώριο, βαρέα μέταλλα, αμίαντος κ.λπ. τοξικά) όπως συνήθως γίνεται, αλλά ούτε καν από κάποια εμφιαλωμένα μπουκάλια τού εμπορίου.

Επιπλέον τούτου η πρόσθεση νερού έγινε από εκείνο που χρησιμοποιείται για ορούς – δηλαδή ειδικής ποιότητας – που ακόμα και εάν εισαχθεί άμεσα στην κυκλοφορία τού αίματος, δεν προκαλεί καμία βλάβη!

Έτσι, με βασικό υπόβαθρο τα οργονο-βιολογικά σταφύλια του, με την πρόσθεση φαρμακευτικού απεσταγμένου νερού και την εισαγωγή – μετά την πρώτη απόσταξη – ενεργειακά φορτισμένου νερού που είχε παραμείνει μήνες εντός ενός πεντάστρωμου συσσωρευτή οργόνης, παρασκεύασε το νέα άριστο είδος τσίπουρου που ονόμασε «Οργονοτσίπουρο».

Συγχαρητήρια στον Φώτη Μπουκινά, ο οποίος έλκει την αγκομαχούσα βιολογική γεωργία στους καινούργιους ενεργειακούς δρόμους, που καταφέρνει να τους χαράζει χάρη στην ευαισθησία του, τις γνώσεις και τη δημιουργική φαντασία του, με τις πρωτοβουλίες που παίρνει, οι οποίες αφενός γράφουν ιστορία, αλλά κυρίως βοηθούν εξαιρετικά το περιβάλλον μειώνοντας την ενεργειακή σπατάλη και βελτιώνοντας – χωρίς αμφιβολία – την ανθρώπινη υγεία με προϊόντα γεμάτα ενέργεια και ποιότητα.

Σαν καταναλωτής εύχομαι το παράδειγμά του να ακολουθήσουν όλοι οι βιοκαλλιεργητές και να δούμε σε λίγα χρόνια τυρί που θα ωριμάζει μέσα σε συσσωρευτές οργόνης, αλεύρι που θα διατηρείται μέσα σε αυσσωρευτές οργόνης και πάμπολλα άλλα προϊόντα που είναι δυνατό να παρασκευασθούν ή να διατηρηθούν με ενεργειακή ενδυνάμωση.

Για το καλό μας, το καλό των ζώων, τής φύσης και γενικότερα τού περιβάλλοντος.


Εισαγωγή νερού φορτισμένου από συσσωρευτή οργόνης λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη απόσταξη.

 

 

 

 

 

Ένα από τα καζάνια όπου έγινε - για πρώτη φορά στην ιστορία - διπλή απόσταξη οργονοτσίπουρου!

Το απαραίτητο τσιμπούσι για να ενωθούν τα καλαμπούρια, οι φωνές, η τσίκνα από τα παϊδάκια και όλα τα άλλα με το οργονοτσίπουρο.

Ο παραγωγός τού οργονοτσίπουρου και βιοκαλλιεργητής Φώτης Μπουκινάς σερβίρει στους καλεσμένους του παϊδάκια μόλις βγαλμένα από τη σχάρα.

Ο πρωτοπόρος βιοκαλλιεργητής Φώτης Μπουκινάς ανοίγει φωτεινούς δρόμους στη βιολογική γεωργία χρησιμοποιώντας νερό φορτισμένο σε συσσωρευτή οργόνης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s